Bejelentés


Márton Portál Az ész mindenek előtt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ardea


Ezzel a faluval kezdődik a játék, nincs más dolgod, mint - mindent azért el nem felejtett hős már az elején - orkot aprítani, sok lehetőséged nincs, gyorsan bezúzod őket karddal. Gyorsabb megoldás az elején, amíg tapasztalatlan vagy az íjhasználatban és magában a játék kezelésében.

Liberate Ardea from the orcs! (Szabadítsd fel Ardeát az orkoktól!)
Semmi más dolgod nincs csak lekaszabolni az orkokat. Ha nyilazni van kedved, úgyis jó, nem kockáztatsz semmit sem, esetleg lassabban halnak meg az orkok. A végeredmény úgyis ugyanaz lesz, minden ork halott…. Amikor megölted az összes orkot teljesítetted a játék első küldtetését.

Ezután jó ha mentesz, és szépen kunyhóról, kunyhóra, mindent elraksz, ez a megérdemelt jutalmad egy falu bezúzásáért. Szépen végigbeszélsz mindenkivel mindent és kapod a küldetéseket sorra. A kezdőpont a északi kapu, ott pihennek a barátaid, akikkel idehajóztál, illetve ott van Hamlar, falu egyetlen nevesített NPC-je.


Talk to leader of the Rebels! (Beszélj a lázadók vezérével!)
Ha beszéltél Hamlar-ral, akkor kapod a küldit. Érdemes vele beszélni először, mert akkor már nem kell visszajönni hozzá a barátaid beszélgetései során. A lényeg, hogy el kell jutnod Reddock-ba, ami igazából nincs is messze és majd Gorn fog segíteni benne, ez is egy újabb küldetés. Elvisz Gorn Reddockba. Ott a felső részen még mielőtt bemennél a bányába találod meg Gelfordot, akivel, ha beszéltél elmondja Javier a vezérük. Lemész a bányába és ott találod Javiert a legalján középen vagy tűz közelében, vagy a házbak valamelyikében. Na és már kész is a küldetés csak közölnöd kell vele, hogy Ardea szabad.
Gorn shows you the rebels hideut. (Gorn megmutatja a lázadók rejtekhelyét.)
Itt is van a küldetés, szépen elmész Reddockba, követed, ha van kedvek közben gyilkolászólhatsz scavenger-eket, ha jól csinálod segít benne Gorn, bár ezek ellen nem lesz rá szükséged. Elvisz szépen Reddock-ig. Ahogy odaértetek már vége is a küldetésnek.


Kill the Shy deer! (Öld meg a félénk szarvast!)
Chris egy kőkör közepén csücsül, ő adja a küldetést. Ardeától északra, majdnem Vengrad kupolájáig el kell menned. 1xű küldetés de annál nehezebb. Le kell vadászni 5, félénk őzet. Nehéz lesz jobb, ha később csinálod meg, amikor már van, legalább eggyel jobb nyilad vagy van varázslatod, mert közelről nincs esélyed, hisz félénkek és elrohannak. 1xre nem is fogod tudni mind az 5-őt lezúzni, többször vissza, kell menned. Okosan, mert ott vannak orkok is és az elején nem érdemes orkot ölni.


Jack and te bilge rats. (Jack és a szárazföldi patkányok.)
Ez egy mellékküldetés igazából, ha Ardea keleti részére mész, akkor egy szirten találod magad. Ott vannak banditák, érdemes odafelé kinyírni őket, mert akkor már Jack-el a világítótorony őrrel nem kell 2x beszélni. Az ő küldetése ez. Érdemes ezzel várni Cap Dun-ig mert akkor 2 küldetést csinálsz 1xre.


Jack’s rebel gold. (Jack lázadó aranya.)
Seruk Cap Dun-ban a lenti részen a házak mögött, ahol malacok vannak, ott csücsül vagy a házak előtt a feljáró felé. Ő árulja el, hogy Jack-nek a világítótóronyban van pénze, mert a lázadóktól lopta. Elmész Jack-hez és elújságolod mit hallottál, egy kis nyöszögetésre gond nélkül neked adja a pénzét.

_

Bring the Fire Mage Sebastian some healing plants!
(Vigyél Sebastian tűzmágusnak néhány gyógynövényt!)
A bányában lefelé, az első beugróban van Sebastian, aki segít neked tanulni, ha viszel neki 10 ’healing plant’-et.Defeat Copper in the arena!
(Győzd le Coopert az arénában!)
Egy kis aréna küzdelem. Verd meg Copper-t majd, ha felkelt beszélj vele és hűséges társad lesz, ha akarod!Defeat Joey in the arena!
(Győzd le Joey-t az arénában!)
Szintén egy kis aréna harc. Joey ad másik küldetést is, majd tudsz vele kereskedni is.Clean out the southern caves of Reddock!
(Tisztítsd meg Vörösdokk déli barlangjait!)
Joey adja a küldetést, és ha kész menj is és jelentsd neki. A Reddock-i barlangban lent van egy másik kijárat 4 goblin, 6 lizard és 1 tárnarák után kész is a küldetés. Ha Copper-t megvered a mini arénában szívesen társad lesz, amíg meg nem hal vagy el nem küldöd!Kill the aggressive wild boars!
(Öld meg az agresszív vaddisznókat!)
Brenton adja a küldetést 4 agresszív kismalacot kell megölni, ami már az 1.09-es patch-el gyerekjáték.Eliminate the orc patrol ont he Farm!
(Számolj le az ork őrjárattal a földbirtokon!)
Gelford adja küldetést és ezen a farmon, van Topork na meg egy Kliff nevű fickó, a kovács lesz Reddock-ban, ha te is akarod. Ha már ott vagy, a fegyvereket ne hagyd ott a házban, másik küldetéshez kell (bundle of weapons).Get rid of the roaming orc patrol between Reddock and Ardea!
(Szabadulj meg a Vörösdokk és Ardea között kóborló ork őrjárattal!)
Gelford adja ez a másik ork őrjárat, van 4 ork, ez pedig Reddock-tól észak keletre van, nem messze.

Defeat Topork in a duel!
(Győzd le Toporkot párbajban!)
Topork párbajra hívása, ő egy ork egy házban csücsül Reddokktól egy kicsit dél-nyugatra, néhány ork társával együtt. 2 út létezik vagy megölöd, mert amúgy is kérik a lázadók, ekkor is teljesül a küldi, vagy beszélsz Kliffel a házon kívül, majd kihívod az orkot párbajra, ha legyőzted kérd meg, hogy eressze szabadon!Free Kliff from the orc ont he farm!
(Szabadítsd ki Kliffet a földbirtokon tartózkodó orkoktól!)
Már előzőekben is esett szó róla, ő a kovács, a két megoldás az előzőekben említve. Kliff nagyon örül a szabadságának. A Topork féle orc farmon van, mint rabszolga.Reddock needs a smith.
(Vörösdokkba kell egy kovács.)
Javier adja a küldetést Kliff a kovács kisérd el a közeli Reddock-ba és már örülhetsz is, mert sokmindenre megtanít a kovácsolás területén. A Topork féle orc farmon van, mint rabszolga.Take Kliff to Javier, the leader in Reddock!
(Vidd Kliffet Javierhez,a vörösdokki lázadók vezéréhez!)
A kettő összefügg szorosan, mert ez már csak akkor teljesül ha az előző is de szinte nem is számít mert úgyis megoldod.Weapons for the rebels in Reddock.
(Fegyverek Vörösdokknak.)
Norris kér 5 Bundle of weapons, amit a 2 ork őrjárat kinyírásánál már meg is találtál.Find the rebel underground in Cape Dun!
(Találd meg a lázadókat Borús-Fokban!)
Javier a Reddock-i vezér adja. Phil-t kell megtalálni Cape Dun-ban ő az, aki lótrágyát pakolászik.Destroy the rebel camp Reddock!
(Pusztítsd el a lázadók táborát Vörösdokkban!)
Uruk adja Cape Dun-ban ő egy ork vezér és 75 város rep. után tudsz csak vele dumcsizni.

_

Cyrus needs booze.
(Pia kell Cyrusnak.)
Nagyon 1xű küldetés, adj Cyrusnak egy ’Booze’-t és már kész is. Ezután már segít Ortega-t és banditáit kinyírni.A plague of bandits in the coastal region.
(Bosszantó banditák a partvidéken.)
Cyrus adja a küldetést, sőt segít is, elkísér közös csatározásra! Ortega-t a banditást és gyülekezetét kell felszámolni! Több karakter is beszél róluk, annyira nem érdekesek, de jó ha visszamész hozzájuk mert experience-t [tapasztalati pontot] kapsz. (Marlo Reddockban és Chris a kőkörben aki a shy deer küldetést adja). Ha cyrus-t választod odavezet, ha nem, akkor Chris mellett van nem messze a kőkörtől, a vengardi kupola közelében. Ennek a küldetésnek van egy plusz szereplője is, aki Montera irányában csücsül egy kifosztott szekér mellett, ő Iomar akinek, ha visszaviszed, akkor újabb küldi sikerül.Lamp oil for Ardea.
(Lámpaolaj Ardeának.)
5 ’Crate of lamp oil’ kell Iomar-nak, aki Montera irányában csücsül egy kifosztott szekér mellett. Ortega és bandita csapata rabolta el, az ő barlangjukban van szétszórva (A plague of bandits in the coastal region)Steal 3 golden goblets from Urkrass`s warehouse.
(Lopj el három aranyserleget Urkrass raktárából!)
Seruk 3 aranyserleget akar Urkass raktárából. 1xű a dolog Urkass raktárához van 1 másik ajtó is. Arról lopózz be és szedd össze őket, ott egy ’Bundles of Weapons’ is, ami kell Phil küldetéséhez.Bring his goods back to Urkrass.
(Vidd vissza Urkrassnak az áruit!)
Ez trükkös, mert nem árulják el igazán hol keresd, Bufford is csak annyit mond, hogy a part közelében. Na a pontos hely, Reddock közelében, ahonnan Kliff-et a kovácsot kiszabadítottad, onnan indult délnek a tenger irányában, nem fogod eltéveszteni! Maradj a zöldben, ne ess/menj le a homokos partra. A legszélén lesz 4 bandita, ott van a 3 bazinagy láda, ami nevesítve is van. Fel tudod őket venni. Na azt kell összeszedni. Van ott ’Bundles of Weapons’ 2 db, azt is vedd fel ne hagyd ott.Bundles of weapons for Phil.
(Köteg fegyverek Philnek.)
Phil az, akivel beszélned kell, a titkos lázadó! 3 köteg fegyver kell neki, 2-őt rögtön az előző küldetésből kapsz, ha felveszed őket (Bring his goods back to Urkrass.) Egy újabbat, pedig ha ellopod.Defeat Darmok in the arena.
(Győzd le Darmokot az arénában!)
Egy újabb kis arénaharc Darmok –ot kell leverni.Defeat Fadi in the arena.
(Győzd le Fadit az arénában!)
Arána harc, Arokkh adja az emberket harcra.Harek wants meat.
(Harek húst akar.)
Harek a megszökött rabszolga, húst kér, hát adjál neki.Help Harek escape!
(Segíts elmenekülni Hareknek!)
Segíthetsz Harek-nek, a rabszolgának megszökni. Jen házában megbújhat, vezesd odáig! Fontos, hogy először a Hasasin csávóval beszélj (Gamal)!

Take Harek the slave back to Gamal.
(Vidd vissza Hareket a rabszolgát Gamalhoz.)
Gamal a fejvadász elszökött rabszolgáját akarja viszontlátni. Cape Dun-ból kifele menet fordulj balra és kövesd a város vonalát. Nem messze az erdőben (gyakorlatilag a város mellett) álldogál Harek, a szökött rabszolga. Ha beszélsz vele, kiderül, hogy elszökött, és érthető módon nem is akar visszamenni, inkább megkér, hogy kísérd el a város előtti kunyhóban lakó vadászhoz, Jens-hez. Visszaviheted a fejvadászhoz, és pénzt kapsz plusz egy rögtönölő méreg tekercset, vagy elkísérheted a vadászhoz, akkor Hareknél akrobatikát tanulhatsz. A Választás rajtad áll a döntés kimenete vagy lázadó vagy fejvadász rep. pont.Pelts for Jens the hunter.
(Prémek Jensnek,a vadásznak.)
Jens-nek 10 farkasbőrre van szüksége, és már tanít is vadászni. Ezt nem farkasbőr nyúzásból fogod megkapni . Cape Dun teli van farkasbőrrel, több is mint 10, nézz körül, 3 van rögtön a falubejárat előtt a szekér körül. Bent az alsó részen megtalálod a 10-et, nem házakban, hanem kívül. A leégett házban is van egy.Kill all the hungry wolf packs around Cape Dun.
(Öld meg az éhes farkasokat Burús-Fok közelében!)
Bufford adja a küldetést. 12 éhes farkast kell megölni. 5 csoportban vannak 3x2 és 2x3. Jen a vadász háza körül rögtön 4 csoport. A part irányába 2x2 vissza a háza melett Redock irányába a hegyoldal tövében rögtön a háza mellett, ott 3 van. Majd Cape Dun irányába, a másik oldalon megint 2, ott ahol a Beliar oltár van. Az utolsó 3 a legeldugottabb. Ők Harek a rabszolga környékén vannak. Ha ott vagy Hareknél, ugorj fel a hegyoldali emelvényre. Ott van 3, ott van ládicsek is, sőt ha megfordulsz és felmész újabb 2, de ott az egyik ’difficult lock’.Healing herbs for the alchemist.
(Gyógynövények az alkimistának.)
Esiel-nek, az alkimistának 12 healing plant kell. Utána tanít fözetekre.The alchemist`s chest.
(Az alkimista ládikája.)
Ezt a küldetést még Marlo adta, Reddock-ból alkimista ládáját, ha kinyitod meg is van.The quartermaster in Cape Dun needs healing potions.
(A borús-fok-i szállásmesternek gyógyitalokra van szüksége.)
Deckard –nak kell 3 ’Healing potion’ ő a falu alsó részén van Urkass ork raktára után.Destroy the rebel underground in Cape Dun!
(Pusztítsd el a lázadókat Borús-Fokban!)
Uruk adja a küldetést és Phil-lel kell végezni! Ha zsoldos, vagy akkor ez a te küldetésed ez a könnyebb oldal nem sok lázadó tábor van, szóval kevesebb felszabadítás lesz, vagyis inkább lezúzás!The captured paladin`s belongings.
(Az elfogott lovag ingóságai.)
Gamal-lal, a hassasin rabszolgakereskedővel beszéltél, ott derült ki Wenzelről infó, ő ’ejtette el’ és eladta Urkass-nak az értéktelen dolgait! A kis buta nem is tudja mit adott el, a főküldetéseid egyik tárgyát a 12 kehely egyikét! Urkass-szal beszélj, és kérd el tőle! A buta orkok 100 aranyért neked adják!Wenzel`s lost sword.
(Wenzel elveszett kardja.)
Ha felszabadítottátok Wenzel-lel Cape Dun-t, akkor megkér, hogy hozd vissza a kardját. Ez Montre déli kapujánál lévő, közeli barlangban lesz, farkasok őrzik. Az majd egy Montrea-i küldetés lesz, tehát takarítsd ki.Wenzel cleans up.
(Wenzel takarítása.)
Wenzel kiszabadítása, 1xű ha megöldtétek az orkoat szabad.Liberate Cape Dun!
(Szabadíts fel Borús-Fokot!)
Majd ha úgy érzed okés vagy, és felakarod szabadítani Cape Dun-t akkor Wenzellel beszélj, mond el neki a kelyhet. Ő örül, és menjetek szabadítani!

Perkek (Szakértelmek) kicsit másképpIdézet ’Firemage Perkek (Szakértelmek)’ című leírásból:

„A Gothic3-ban az elsődleges tulajdonságok mellett a szakértelmeket is lehet növelni. A harci skillek három fokozatból állnak, ahogy a Gothic elődökből tudjuk: kezdő, haladó és a mester. A közelharcosoknak fontos szakértelme lesz a fokozott HP regenerálás, a mágikus szakképzettségek a játékosnak a mágia különféle ágazatait erősíti. A tolvajnak szakértelmek vannak zsebmetszésre és zárnyitásra (persze különféle fokozatokban), de akár az emberek befolyásolása különböző helyzetekben. Mint alkimista mérgezett fegyvereket vagy nyilakat készíthetsz, vagy főzhetsz különböző hatású italokat. Vannak olyan perkek amik valamilyen ellenállást növelnek, és az akrobatika is visszatért.”Fontos tudni, hogy a képességek mester fokon érik el a kellő hatást! Nem csak azért szükségesek, mert így használhatsz fegyvereket, stb. Hanem azért is, mert így gyorsabb reakció időd lesz, látványosabb és hatásosabb ütéseket tudsz mérni az ellenre, jobban tudsz hárítani, stb.Fontos tudni azt is, hogy ezek a képességek egymásra épülnek. Pl. a haladó szintű képességeket, nem fogod tudni, tanulni, amíg nincs meg a kezdő szintű, és így tovább.Minden szinten 10 Képzettség Pontot (KP) kapsz. Erre majd lesz egy módosító képesség ami szintenként +1-t ad majd. Azaz akkor már 11 KP jár. Minden képesség megtanulása 5 Képzettség Pontba kerül. A szükséges fő tulajdonságok, mint erő, vadászat, ősi tudás növelése egy-egy pontba kerül.

Közelharc egy kezes és másfél kezes
Szükséges képességek

Kardforgató


Erő: 100

Kiváló kardforgató


Erő: 150

Mesteri kardforgató


Erő: 200Közelharc két egykezes
Szükséges képességek

Két pengés harc


Erő150

Vadászat: 150

Kétpengés harc mestere


Erő: 200

Vadászat: 200Közelharc kétkezes
Szükséges képességek

Nehézfegyver


Erő: 150

Nehézfegyver II


Erő: 200

Nehézfegyver III


Erő: 250A harcos karaktereknél látszik, az, hogy az erő az, ami igazán számít! A távolsági fegyvereket használók -, mint például a kósza beállítottságú kalandozók - sincsenek meg igazán közelharc nélkül, hisz a nagy lényeket, vagy a csorbában élő vadállatokat csak lelassítják, ritkítják, de lehet szó közelharcról is. Ők valószínű eleinte, az egykezes harcmodort pártolják, majd a későbbiekben a kétpengés harcmodort. Hisz egy kardforgató lovag elég sokára érné el a 150-es vadászat képességet, anélkül, hogy áldozna rá!

Az egykezes kardforgatás 11 szint alatt mester szintre tornázható! Erre a tanárok is adottak, és még vaddisznóval sem kell küzdenünk közben, csak rajtad múlik, hogy éred el a 11 szintet J. A 100 erő az 10 szint. Ugyanis 100as erővel kezdesz, és 200-as kell a mester fokozathoz. Alapból már ismered az alapszintű egykezes kardforgatást. Ezért már csak a haladó és mester szint kell, ami megint 1 szint.

A brutális erőemberek kétkezes fegyverrel is eleinte egykezes mesterként tanulnak. Majd amikor a kétkezes fegyverből már találnak komolyabb szerszámot, akkor középszinten már haladó szinten azzal is foglalkozhatnak. Sajnos annak mester szintű megtanulására még egy kicsit várni kell, a hideg északon lesznek segítségedre ebben.

Távolsági fegyverek - számszeríj
Szükséges képességek

Számszeríj


Erő: 100

Számszeríjász


Erő: 150

Számszeríjász mester


Erő: 200

Szintén erőemberek kedvelt fegyvere. Egy lövés, temetés stílusú fegyverként használható! Csak gondold végig mi esélyed lenne másképp mire felhúzol egy számszeríjat?Közelharci egyéb képességek
Szükséges képességek

Regeneráció:

Az életerő pihenés nélkül is újratöltődik


Erő: 300

Orkölő:

Orkok elleni támadási bónusz


Erő: 150

Lovag:

támadási bonusz Beliar szörnyei ellen


Erő: 150

Ősi tudás:50

Pajzsos hárítás


Vadászat: 100

Erő: 125

Hatékonyabb pajzsos hárítás:

Kisebb kitartás csökkenés blokkoláskor


Vadászat: 125

Erő: 150

+ 1 skill, ami még nem készült el.


???

Fontos képességekkel találkozhatunk ebben a táblázatban is! Megtanulásuk már jóval képzettebb harcosoknak lehetséges. Ráadásul még meg is van fűszerezve egy kis történetiséggel. Nem is mindenkinél lehet tanulni és nem is mindegy, hogy mikor.A pajzsos harcmodor is egy érdekes fegyverzet. Ilyenkor nem fáklyát fogsz a másik kezedben, hanem pajzsot. Na és azért azzal is lehet hasítani! Na és a látvány sem utolsó.Távolsági fegyverek - íj
Szükséges képességek

íj


Vadászat: 100

íjász


Vadászat: 150

íjász mester


Vadászat: 200

Élvezetes móka a nyilazás! Figyelni a röppályát, bár annyira nincs kihegyezve, megszokható és kellemes távolsági fegyver! Még Myrtana területén mesterré válhatsz. Alapszinten már a kezdetekben jártasak vagyunk a nyílhasználatban.Távolsági fegyverek – íj (plusz képességek)
Szükséges képességek

Vadak elejtése:

támadási bonuszt kapsz a lények ellen pl. szarvas


-

Nagy vadak elejtése:

Támadási bonusz pl. ragadozó ellen


Vadászat: 150

Ork lövész:

További sebzés orkok ellen


Vadászat: 200

Hasznos kis képességek, és még aránylag az elején el is sajátítható, ha ez irányba fejlődsz. Myrtana területén megtanítanak e képességekre.Vadászképességek
Szükséges képességek

Lopakodás:

Bárhol járhatsz anélkül, hogy észrevennének


Vadászat: 150

Szarvak, fogak, karmok eltávolítása


Vadászat: 110

Prémek kikészítése


Vadászat: 120

Hüllők páncéljának eltávolítása


Vadászat: 130

A képességek elsajátítása korán megtörténhet. Ajánlott is! Mivel az állatokból nyert javak, erősen elősegítik pénzügyi helyzetünket, és egyéb hasznos tárgyakat főzhetünk belőlük.Én csak egy dolgot hiányolok a csapdaállítást! Azzal beteljesedne a vadászat! Hátha a kiegben.

Harci botok
Szükséges képességek

Botharc


-

Botharc II


Ősi tudás: 50

Botharc III


Ősi tudás: 100

Mágikus botok:

A mágus visszaveri az átkot a varázspálcájával


Ősi tudás: 50

Kellemes kis csata eszköz kb. úgy leszel képes vele küzdeni, mint ’Gandalf a fehér’ Minas Tirith megvédésekor! Gyűrűk ura rajongók előnyben ;) Mágusok pedig elég könnyedén szert tehetnek a tudásra.Ősi tudás
Szükséges képességek

Köpenyek javítása:

A köpeny dupla védelmet nyújt


Ősi tudás: 100

Druidák:

Megduplázott idejű átváltozás


Ősi tudás: 100

Vízmágia:

Alakváltó mágia bonusz


Ősi tudás: 200

Tűzmágia:

Vezérlő mágia bonusz


Ősi tudás: 200

Sötét mágia:

Pusztító mágia bonusz


Ősi tudás: 200

Gyorstanulás:

További 1 tapasztalat pontot kapsz szintenként


Ősi tudás: 100

Manaregeneráció:

Gyorsabb mana regeneráció


Ősi tudás: 250

Mágusoknak minden mennyiségben. A képességek megtanulása nekik kötelező! Nem haszontalan, ha a varázslatok bonuszt kapnak. Az a legjobb az egészben, hogy nem is kell sokat szintet lépni, hogy a legtöbb képesség megtanulható legyen. A tanárok és készen állnak.Egy képességet, a gyorstanulást kiemelném. Ezt minden karakter típus meg fogja tanulni, mert elérhető a képesség! El is kell, mert kb. egy átlagos játékos 30-40 KP-től esik el. Minél tovább húzod a megtanulását, annál többtől!

Kovácsmesterség
Szükséges képességek

Bányakutató:

duplázza a kibányászott anyagok mennyiségét


-

Érc fegyverek kovácsolása


Kovácsolás: 25

Mágikus fegyverek kovácsolása


Kovácsolás: 50

Páncél feljavítás


-

Fegyverélezés


-

A képességek jó szolgálatot tesznek harcosoknak. Ugyan megtanulásukhoz nem kell sok minden, de például fegyvert kovácsolni erő szükséges! A bányászás az egy nagy húzás ajánlom mindenkinek, nem csak harcosoknak, jó sok pénzt lehet vele keresni, fegyverkovácsok pedig még többet, az eladott fegyverekkel!

folytatás az előző oldalról...

Tolvajlás
Szükséges képességek

Leterítés:

az ellenséget hátulról leütheted


Tolvajlás: 50

Gyilkosság


Tolvajlás: 90

Bocsánatkérés


Tolvajlás: 40

Üzletelés:

több pénzt kapsz eladáskor


Tolvajlás: 70

Egyszerű zsebmetszés


-

Nehéz zsebmetszés


Tolvajlás: 40

Lehetetlennek tűnő zsebmetszés


Tolvajlás: 80

Mester tolvaj:

minden NPC -t ki tudsz rabolni


Tolvajlás: 100

Zárnyitás


-

Haladó zárnyitás


Tolvajlás: 30

Mester zárnyitás


Tolvajlás: 60

Van itt minden mi szem szájnak ingere. A tolvaj karakterek megtalálnak mindent. A zárnyitást csak haladó szintig ajánlom, nincs túl sok lehetetlen láda. A tolvajlást pedig mindenkinek megtérül, ha komolyan űzitek! A képességet az egekig kell fejleszteni, hogy elhiggyék nektek a bocsánatkérést.Alkímia
Szükséges képességek

Gyógyító italok főzése


-

Mana italok főzése


Ősi tudás: 20

Tartós hatású italok készítése


Ősi tudás: 40

Átváltoztató italok készítése


Ősi tudás: 60

Mérgek készítése


-

Mérgezett fegyverek készítése


Ősi tudás: 40

Mérgezett nyilak készítése


Ősi tudás: 40

Tűznyilak készítése


Ősi tudás: 20

Robbanó íjak készítése


Ősi tudás: 60

Hasznos képességen nemcsak mágusoknak! Saját magadnak fogsz tudni készíteni, italokat. Ez egy nagyon jó dolog, mert elég drága venni. A nyilak készítése szintén egy nagyon hasznos képesség. Ezt az íjászok és számszeríjászok fogják értékelni. Mellesleg ha nem is használod nagyon őket, akkor is jó kereseti lehetőség!EgyebekSzükséges képességek

Akrobatika


-

Farkas kitartás: a hős hosszabb ideig sprintelésre képes


-

Gyengítés elleni védelem


-

Mérgek elleni védelem


-

Tűz elleni védelem


-

Hideg időjárás elleni védelem


-


Hírek
Kimaradás

Elnézést , Kedves lLátogatók , de egy ideje kimaradás történt az oldal életében! ez azt jelenti , hogy egy ideig a jelentkezéseket és a kéréseket nem tudtam teljesíteni!(Már nem lehet oldalt készíteni a weblapomra!)

Kimaradás

Elnézést , Kedves lLátogatók , de egy ideje kimaradás történt az oldal életében! ez azt jelenti , hogy egy ideig a jelentkezéseket és a kéréseket nem tudtam teljesíteni!(Már nem lehet oldalt készíteni a weblapomra!)

Költészet

Itt olvashattok az én kedvenc költőimről és elolvashatjátok verseiket!

tovább >>


Gond van az oldallal?

Itt megírhatod panaszodat és gondjaidat az oldallal kapcsolatban!

tovább >>


Közösség

Itt társaloghattok a honlap felhasználóival , valamint a honlap felhasznéálói egymással!

tovább >>


Nyereményjáték

Most a már beregisztrált Márton Portál hálózat tagjai vetélkedhetnek! a helyes válasz(ok) beküldői között kisorsolom a Du dagadurna 5. szótárát, és egy oldalt a honlapra , ahova ő írhat!!

tovább >>


Regisztráció

Itt regisztrálhatsz! Mi az előnye? A ,,Szöveg küldése'' menüpontnál tölthetsz fel szöveget a honlapra! A szótárt hamarabb (2 hét helyett 1 hét) kapod meg!

tovább >>Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!